Husker du 7 kabale? Spil den gamle klassiker med dit barn

Husker du, hvordan man lægger en 7 kabale? Måske gør du, måske gør du ikke. Uanset hvad, så er det en vaske ægte klassiker, som aldrig går af mode, og derfor er det også et spil, som du kraftigt bør overveje, hvordan du får givet spillet videre til dine kommende generationer. Du bør altså spille denne gamle klassiker med dit barn eller måske endda dine børnebørn, hvis du er i den heldige situation, at du har mulighed og tid til det.

7 kabale er både et hyggeligt spil, der kan spilles sammen med andre for at se, hvem der kan få den til at gå op eller man kan hjælpes ad, men man kan også sagtens spille 7 kabale alene, hvis man ikke lige har nogle andre at spille kort med. Det er netop det, der gør 7 kabale til en helt unik klassiker, der giver mange muligheder og kan bruges i mange forskellige situationer.

Sådan kommer du i gang med at spille 7 kabale

Denne gamle klassiker er oprindeligt altid blevet spillet og lavet med et rigtig sæt spillekort og et bord, gulv eller andet overflade med god plads. Her har man først lagt alle kortene ud, som de skal være, hvorefter man så er gået i gang med at forsøge at få den til at gå op.

I dag er 7 kabale dog ligesom så mange andre spil og lege også blevet digitaliseret, og derfor kan du med fordel åbne en din computer og spille 7 kabale her. Du får direkte adgang til et spil, der er lige til at starte, hvor du ikke behøver at bruge tid på at gøre selve spillet klar. Derfor er det noget hurtigere at komme i gang med, og man skal heller ikke bruge tid på at samle og rydde kortene op bagefter. Det er bare at starte den næste spil så snart, at du er blevet færdig med den forudgående. Derudover kan man ikke snyde i 7 kabale på internettet, da du ikke kan rykke kortene rundt på bordet, som nogle måske kunne finde på, hvis man lavede en 7 kabale i hånden. Du får også resultatet med det samme, og du er aldrig i tvivl om, hvorvidt du kan gøre mere eller er endt i en blindgyde.

Der er altså mange gode fordele ved at spille 7 kabale online, hvilket du med stor succes kan gøre med dine børn.