Vågn frisk og veludhvilet hver dag

Dette indhold er sponsoreret.

Som forældre til små børn er det generelt begrænset, hvor meget søvn det kan blive til i løbet af en nat. Selvom der ikke er meget at gøre på den front, kan du alligevel sørge for, at du i det mindste ligger rart og behageligt hver nat, så der er større chance for, at du vågner mere frisk og veludhvilet, end hvad der har været tilfældet hidtil. Derfor anbefaler vi, at du overvejer at investere i en elevationsseng for at øge dit velvære og ikke mindst forudsætninger for at sove godt.

Elevationssenge til dig, der har brug for det

Elevationssenge er generelt en god investering på flere parametre. For som du sikkert allerede er bekendt med, er sengen altafgørende for vores fysiske som mentale helbred. Sover du ikke i en ordentlig seng, risikerer du med andre ord at vågne træt og med ømheder i muskler og led. Derfor er det vigtigt, at du har en god liggekomfort, som både stabiliserer og støtter kroppen de steder, hvor det er nødvendigt. Det er især områder som skuldre, nakke, hofter og lænd, der har en tendens til at synke ned i madrassen, hvilket kan medføre skæve liggepositioner.

Dunlopillo elevationsseng er ideel for dig, der udover god liggekomfort og stabilisering drømmer om ekstra kvalitet og luksus i hverdagen. Elevationssengen giver dig nemlig en række gode specifikationer, der løfter komfortniveauet væsentligt. Elevationssengen er i den forbindelse også ideel for dig, der ammer eller skal give flaske til en baby i løbet af natten.

Her er det sjældent, overskuddet rækker til at finde puder, der kan støtte og stabilisere ryggen, mens du giver dit barn mad. Elevationssengen er i dette tilfælde en oplagt mulighed, da du selv kan justere på for- og fodenden, så du for eksempel kan komme lidt op at sidde. Det giver nemlig stadig den bedst tænkelige komfort.

Madrasser i naturmaterialer og høj kvalitet

En anden fordel ved at vælge en Dunlopillo-elevationsseng er, at du får madrasser i naturmaterialer, som både er åndbare, fleksible og antibakterielle. Det er især ideelt for dig, der har små børn og ønsker naturlige materialer og høj kvalitet. Du har selv mulighed for at vælge en seng, der matcher dine personlige behov og foretrukne liggepositioner, så du kan få den mest optimale liggekomfort.

Her kan du mange gange selv vælge fasthed på madrassen, som skal vælges ud fra din vægt. Derudover kan du opgradere din Dunlopillo-elevationsseng med en god topmadras, som ligeledes findes i et bredt udvalg. Topmadrasser er nemlig generelt et vigtigt tilvalg, fordi de ofte sætter prikken over i’et og løfter komfortniveauet på en måde, du med sikkerhed ikke har prøvet før. Pas på dig selv, og vågn mere frisk og veludhvilet op sammen med dine børn med en god Dunlopillo-elevationsseng.