Du kan nu få de sjove pop it som cover!

Det sjove pop it legetøj har taget verdenen med storm og du har med garanti set nogle sjove tiktok pop it videoer. Nu har du faktisk også mulighed for at købe disse pop it som et cover til din mobiltelefon! Læs mere her for at se hvordan du anskaffer disse.

Køb det på nettet

Det er helt klart nemmest at anskaffe et pop it cover på nettet, hvis du gerne vil have sådan et. Prispresseren er et godt sted at starte. Her kan du nemlig finde rigtig mange flotte covers og du kan mad garanti også finde mindst et eksemplar af pop it coveret.

Det er meget tvivlsomt, hvorvidt du ville kunne finde lige præcis dette nede ved en lokal butik. Det er trods alt meget begrænset, hvor mange covers den lille lokale butik kan ligge inde med ad gangen. Derudover vil de ofte heller ikke være så moderne de covers, som de har herinde. Nettet er derfor dit bedste bud.

Skal du også lige have et panserglas med?

Når du køber et pop it, så er du sikker på at få en rigtig god sikkerhed. De fungerer nemlig ligesom et rigtigt normalt cover, som samtidig er rigtig sjove at lege med. Men derudover skal du også øge sikkerheden på andre måder for eksempel ved at købe et panserglas.

Et panserglas koster som regel ikke særlig meget og det er meget nemt at anskaffe. Det kan være lidt mere bøvlet at sætte på skærmen, men når det er gjort, så har du virkelig også sikret din mobil på flere måder.