Køb godt tøj til den lille pige

Som førstegangsforælder er der meget, man skal vænne sig til. Det er alt lige fra den korte nattesøvn til de mange vidunderlige øjeblikke. Noget som de fleste dog glemmer i deres forberedelser er, at deres barn selvfølgelig også skal have tøj på kroppen.

Vær klar i god tid

Det kan dog være en god ide at forberede sig på den slags relativt tidligt. Selvom barnet bruger det meste af deres første år i sparkedragter og lignende, skal de nemlig på et eller andet tidspunkt have noget andet tøj. Hvordan vælger man det.

 

Først og fremmest er det selvfølgelig værd at tænke på, at dette er barnets og jeres første mulighed for at udtrykke jer igennem deres tøj. Hvis det er en pige, kan I selvfølgelig finde noget fint tøj til piger i den størrelse, men derudover kan I også udtrykke jeres værdier. Det er måske vigtigt for jer, at tøjet er lavet af naturlige fibre, eller at det ikke går i stykker efter første gang det bæres.

Praktisk tøj til den lille

Den slags er selvfølgelig først og fremmest et statement, men det kan faktisk også have en ganske praktisk betydning. Naturligt tøj giver for eksempel en langt mindre risiko for allergier og eksem senere i livet. Tøj i kvalitet er ligeledes tøj, der kan bruges og leges i i lang tid fremover. Tøj til piger behøver nemlig ikke kun være ensbetydende med lyserød og palietter. Det er også tøj, som jeres unge pige har mulighed for at udfolde sig selv i. Tøj der holder til en klatretur, at kravle i græsset og meget andet.

 

Men hvordan skal tøj til piger i den alder så se ud? Det bestemmer I som forældre i høj grad, da den lille pige med stor sandsynlighed endnu ikke har en holdning til den slags. Det vigtigste er selvfølgelig at det er praktisk og tillader den bevægelighed, et barn har brug for. Selvom det hele ikke behøver at være sart og pyntet, kan du dog sagtens købe tøj til den lille med fine, feminine detaljer. Det kunne for eksempel være blonder, der til alle tider har været en stor succes på tøj til de små. Det vigtigste er dog at huse på, at tøj til piger kan være lige hvad I og jeres lille pige bestemmer jer for.