5 ting du kan give din miljøbevidste kone

Er din kone miljøbevidst, og ønsker hun sig ikke noget særligt til jul? Så kan det være svært at finde på en gave, der både er bæredygtig og opfylder hendes behov. Men fortvivl ikke, for her kommer fem bud på, hvad du kan give hende.

1. Bambustrusser

En første idé til en bæredygtig og miljøvenlig gave til din kone er et par bambus trusser. Bambus er et naturligt materiale, der er miljøvenligt, blødt og behageligt at have på. Det er en gave, som hun kan bruge hver dag, og som vil holde i mange år.

2. Drikkeglas og kopper i genanvendelige materialer

Et andet godt bud på en gave til din miljøbevidste kone er drikkeglas og kopper af genanvendelige materialer. Disse kan være en god måde, at få hende til at stoppe med at købe engangsglas og -kopper, som hun måske bruger på arbejdet. Drikkeglas og kopper kan produceres af genanvendelige materialer og kan både bruges til hjemmet og på arbejdet. Det kan eksempelvis være kopper lavet af genanvendeligt plastik eller glas, der er lavet i genbrugt tin.

3. Økologisk håndcreme

Hvis din kone bruger håndcreme, er det en god idé at give hende en økologisk håndcreme. En økologisk håndcreme er god for hendes hænder, og så er det også mere miljøvenligt, fordi det ikke er produceret med kemiske stoffer. Derfor er det en gave, som hun kan bruge uden, at det har en negativ effekt på miljøet.

4. Sugerør i bambus

Hvis din kone gerne vil stoppe med at bruge plastiksugerør, kan du give hende et sæt sugerør i bambus. Det er genanvendelige sugerør, som hun selv kan bruge igen og igen, og som ikke har en negativ effekt på miljøet. Det er en gave, som hun måske ikke selv ville overveje, men som hun vil få stor glæde af.

5. Småting fra genbrugen

Hvis du ikke vil bruge alt for mange penge på gave til din kone, kan du i stedet give hende småting fra genbrugen. Det kan være småting, som hun ikke ville købe selv, men som hun vil holde af. Det kan eksempelvis være en pude, en kjole eller et par lædersko. Det er en billig gave, som du kan finde i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder, og som hun vil sætte pris på.

 

Jeg håber at du med denne artikel fandt inspiration til en gave til din kone.