Et must-have til barnets vintergarderobe

Er du ved at klare de sidste indkøb til barnets vintergarderobe? Og mangler du ting som huer, køredragter og heldragter? Så vil vi anbefale dig at tage et kig på udvalget fra Huttelihut.

Dette brand har lavet en masse skønne produkter, og er især kendte for deres dejlige elefanthuer. De fleste af huerne har små søde ører, og er lavet af et tykt lag uld. De er perfekte til at holde babyer og småbørn varme på de kolde vinterdage. 

Derudover er huerne også meget behagelige at have på, og du kan finde dem i mange forskellige størrelser og smarte farver. Der er dermed noget til enhver smag. 

 

Et hit på de kolde dage

Huttelihut er et dansk brand, der laver børnetøj og accessoires til de mindste. Alle deres produkter er lavet af gode materialer, såsom merinould, cashmere og bomuld. De er skønne at have på, er smarte og holdbare, og kan sagtens bruges i flere år. Det er også meget sandsynligt, at de kan gå videre i arv.

Vi ved, at man som forældre gerne vil tilbyde sit barn det bedste, og sørge for at holde dem trygge og varme. Det værste ville være, hvis barnet frøs. Vi ved også, at man heller ikke ønsker at begrænse barnets leg og bevægelighed, og dette er heller ikke tilfældet med produkterne fra Huttelihut. Med disse kan barnet stadig udfolde sig nemt og frit. 

 

Produkter lavet på bæredygtige principper

Hvis du går op i, hvordan tøjet som dit barn bærer er produceret, så læs med her. Huttelihut er skabt med fokus på bæredygtige principper, hvilket stadig er gældende. Der er et ønske om at reducere transport og CO2-udledning, og derfor er det også prioriteret, at tekstilerne skal fremstilles i Danmark. 

Tøjet og accessoires er STANDARD 100-certificeret ved OEKO-TEX. Det er fremstillet i naturlige materialer og kvalitetstestet. Du kan derfor trygt give det til dit barn. 

 

Tøj og accessoires, der holder længe 

De fleste forældre vil gerne have børnetøj, der er er holdbart, og kan holde til kravl og andet, der kan slide på tøjet. Det er selvfølgelig også helt forståeligt. 

Huttelihut har netop en vision om at skabe produkter, der er holdbare og kan holde i mange år. For at kunne opretholde den vision, bruges der også materialer af høj kvalitet, for at sikre den lange levetid. 

Derudover – de produkter, der er lavet i uld er varmeregulerende, og du undgår derfor frygten om, at dit barn fryser, eller omvendt, har det for varmt.