Hama Maxi til de mindste

Hama perler er et sikkert hit – og har efterhånden været det i generationer. Siden Hama startede med at producere de små rørperler i 1971, har børn og voksne i over 50 lande hygget sig med at kreere små og store perle kunstværker.

Legen med perlerne styrker og understøtter en masse udvikling hos både børn og voksne, og især hos de mindste øves pincetgrebet, motorikken, tålmodigheden og kreativiteten.

Den mest kendte og brugte rørperle er Hama Midi perlen, den måler 0,5 mm, og kan være svær at håndtere for de mindste børn. Her er Hama Maxi perlerne helt geniale – De måler hele 10 mm, og er nemme at gribe om og sætte på perlepladerne for selv de mindste tumlefingre.

Med Maxi får de mindste børn muligheden for at skabe deres helt egen perleplade, næsten uden voksenhjælp. Barnet vokser meget af selv at kreere og skabe et produkt. Stoltheden ved selv at skabe og måske endda forære væk, giver barnet et stort selvtillidsboost.

Hama Maxi perler fungerer på præcis samme måde som de velkendte Midi perler. Barnet skal blot vælge en perleplade og sætte perler på i alle de ønskede farver, herefter skal motivet stryges af en voksen. Brug enten bagepapir eller Hama strygepapir, og stryg perlepladen, strygejernet skal stå på “linned” eller 230 grader, når du stryger Hama Maxi, stryg med runde bevægelser, og hold ikke strygejernet stille nogle steder iúnder strygningen.

Hama Maxi henvender sig til de mindste fra 3 år +, og sidder de små sammen med en voksen, kan de sagtens have glæde af perlerne før det. Vi anbefaler altid at de mindste har en voksen ved siden af, når de leger med perler, pga. risikoen for kvælning ved små dele.

Stort udvalg af Hama Maxi

Hama Maxi perler findes i et utal af farver, herunder også pastel – og neon farver. Farverne sælges både enkeltvis, men også i de meget populære mix blandinger.

Der findes mange forskellige perleplader, der passer til Maxi Perlerne  – der er mange geometriske figurer og samleplader, der giver frit spil til fantasien. Men der findes også en hele masse skønne motiv plader alt lige fra kaniner, hunde, sommerfugle til lastbiler, dinoer og meget mere, der sætter rammerne for børnenes perleleg.

Hvis man vil give en fin og kreativ gave til et mindre barn, kan man også få en masse fine gaveæsker med både perler og plader, fra Hama Maxi.

Tip

Hama Maxi perler behøver ikke stryges, men kan også genbruges igen og igen, som sjov farve og motorik leg, ved at sætte perlerne på pladerne i mønstre og motiver, og tage dem af igen.