Giv dit barn en bedre søvn

Søvn er utroligt vigtigt for alle mennesker uanset alder. Men særligt de helt små har brug for ekstra meget søvn – både for deres egen skyld, men også for forældrenes. Derfor er det vigtigt, at du har det rette udstyr til at give dit barn så god en søvn som overhovedet muligt.

Hvis du ikke er helt med på, hvad det udstyr inkluderer, så kan du blot læse med lige her, hvor du kan blive en smule klogere på netop dette.

Skab bevægelse under søvnen

For mange børn er det nemmere at falde i søvn, hvis ikke de ligger helt stille. Det er derfor, du vil opleve, at du har mere held med at få barnet til at falde i søvn, når du er ude og gå med dem i barnevognen, eller når du sidder og rokker med dem i farmen. Mange mødre og fædre benytter sig også af at lægge barnet i en autostol og sidde og vippe dem frem og tilbage lige så stille – og det er netop denne proces, der er gjort nemmere. Med en Zleepii vuggemotor får du denne effekt helt uden, at du behøver at sidde lige ved siden af babyen, mens den sover. Det tillader dig at få nogle andre ting fra hånden eller blot at få en smule frihed til at bevæge dig rundt – også selvom der ikke er nogen pligter, der kalder. Det kan selvfølgelig også være en fordel om aftenen eller natten, hvor du selv skal sove, og barnet kun vil sove, hvis de er i en smule bevægelse.

Få hjælp af tyngdekraften til at få baby til at falde til ro

Inde i mors mave er der et slags tryk, der ligger på babyen; der er trods alt ikke så meget plads. Derfor kan babyen ude i den virkelige verden godt savne denne forandring. Her er en tyngdepose det helt rette valg.

En tyngepose er en stor hjælp for dig, hvis baby er vågen mange gange om natten eller hvis din baby kun vil tage små korte lure fremfor at sove igennem. Den giver nemlig lidt ekstra tyngde på brystet, og skaber et dybt og omsluttende tryg, der beroliger babyen nervesystem samt giver ro i både arme og ben. Denne fornemmelse vil gøre babyen mere rolig, så de har nemmere ved at slappe helt af og falde i en dyb søvn.

Invester i en god barnevogn og gå lange ture med babyen

Dit helbred som nybagt forældre er utroligt vigtigt, hvis du skal være i stand til at tage dig af den lille nye i mange år. Derfor er det både vigtigt, at du får den rette mængde motion i hverdagen, og at du får lov til at sove om natten. Mens de to forrige ting kan hjælpe dig med at sove om natten, så kan en barnevogn hjælpe dig med at få motion ind i hverdagen – og det kan skabe en roligere eftermiddag, da babyen har nemmere ved at falde i søvn i den.