Find den ammetop der passer dig

Det er absolut nødvendigt at investere i en ammetop som nybagt mor, hvis du gerne vil amme dit barn uden det helt store besvær. En ammetop tillader dig nemlig at få fri adgang til brystet, når behovet opstår og dit barn skal mades med det samme. Hele processen med at amme er hundrede gange nemmere med en ammetop end hvis du gik med en almindelig bh, da du ikke behøver at skulle blotte brystet eller maven for at made dit barn.

Udover alle disse praktiske fordele, kan man også vælge mellem et stort udvalg af forskellige ammetoppe, der er på markedet lige nu alt efter hvilken farve du foretrækker.

Både praktisk og flot

Der er mange forskellige toppe på markedet lige nu, så du kan selv vælge hvilken en der passer dig bedst alt efter form og farve. Det betyder at toppen ikke blot er en meget praktisk opfindelse for alle ammende mødre, men også er meget flot!

Det er altid en god idé at købe adskillige ammetoppe i flere forskellige farver og helst nogle i helt basale farver, som du kan bruge som tøj, ligesom du ville bruge dit almindelige tøj. Der findes både kortærmede og langærmede toppe, som man kan skifte i mellem alt afhængig af vejret og de skiftende årstider. På denne måde behøver du ikke at pakke dig ind i alt for mange lag, der forhindrer nem adgang til din babys kilde til mad og du behøver ikke at skulle blive forlegen over at blotte nøgen hud, uanset om du befinder dig et offentligt eller privat sted.

Du kan se alle de flotte ammetoppe her!

Stort udvalg

Man behøver ikke at styrte ud få at købe ammetoppe lige efter fødslen; ammetoppe er oftest ekstremt elastiske og kan derfor sagtens blive brugt som ventetøj. På denne måde sparer du både en ekstra træls indkøbstur lige efter den hårde fødsel og de ekstra penge brugt på overflødigt tøj. Man kan endda købe toppe, der er designet som kjoler, så du stadig kan komme med til festen eller dåben og ikke behøver at bekymre dig om hvornår du kan smutte ud på toilettet eller udenfor for at amme babyen. Ammetoppene gør det i forvejen overrumplede liv som nybagt mor en hel del lettere, hvilket er et kærkomment tiltag i en hverdag fyldt med beskidte bleer og gråd. På denne måde kan du kanalisere din fokus og kærlighed mod dit barn uden at bekymre dig over at skulle finde et diskret sted at amme.