Alkoholfrie drinks til børnefødselsdagen

Skal der holdes børnefødselsdag, så skal der smæk på temaet. Børn synes, at det er sjovt med temafødselsdage. Nogle gange kan temaet være de tegnefilmsfigurer eller andre figurer, som børnene godt kan lide. Andre gange kan temaet være bredere.

Skal du arrangere en børnefødselsdag med et tema, så prøv at tænke temaet ind i hver eneste lille detalje. Lige fra dugen på bordet over ballonerne og resten af pynten i rummet til den mad og drikkelse, der bliver serveret for gæsterne. Hvis det hele kan passe ind i temaet, så bliver det virkelig sjovt for børnene.

Sjov drikkelse

Det er også sjovt for børnene at prøve noget anderledes, når de kommer til fødselsdag. Så du kan overveje en sjov drink, der ser anderledes ud end det sodavand og saftevand, børnene normalt får. Lav en sjov og farverig drink, som passer ind i temaet. Du kan fx bruge mango sirup for at give både farve og smag.

Der skal selvfølgelig ikke serveres alkoholiske drinks til en børnefødselsdag. Men der er mange muligheder for at lave alkoholfrie drinks, og drinks er bare flottere og mere spændende end et glas saftevand. Der er også så mange muligheder med drinks, så du sikkert kan blande en, som passer ind i temaet. Om ikke andet så med farverne.

Hold en mindeværdig fest

Hvis du kan præstere at gøre temaet gennemført, så vil det være en fødselsdag, der bliver husket. Tænker du ikke bare på pynt, men også mad og drikke, der passer ind, så vil det gøre indtryk på børnene. Også deres forældre, der som minimum kommer for at aflevere og hente, vil blive imponerede.

Gæsterne vil huske festen, men egentlig er det vigtigere, at dit eget barn kommer til at huske den. Dit barn vil føle sig set og elsket, fordi du har lagt så meget energi i festen. Når alting helt ned til de flotte drinks passer ind i temaet, er det ekstra godt.

Involver dit barn

Dit barn skal ikke være særligt gammelt, før det godt selv kan deltage i planlægningen og forberedelserne. Tag på indkøb med barnet, og lad det selv være kreativ med pynten. Det er muligt, at dit barn kender bedre til temaet, end du gør, og børn kan være meget kreative.

Lav de flotte drinks sammen med dit barn. Så står du ikke med det hele selv, og dit barn får noget god læring ud af det. Det er en ekstra bonus.