Til børnene: Sådan genkender du en first edition Flesh and Blood kort

Er der nogen forskel mellem en first edition Flesh and Blood udgave eller et limted edition kort? Et spørgsmål stillet mange gange. I dette indlæg vil vi besvare spørgsmålet.

 

Først og fremmest boks. Boksen kan mærkes med tre etiketter: Alpha print (kun WTR), First Edition eller Unlimited. Disse tre etiketter giver selvfølgelig mening. Hvis du vil købe en first edition gaveæske, skal du sørge for, at alfa- eller first edition gavemærket er på æsken, og det går godt.

Det er dog ikke det samme for at købe singler. Det er også meget sværere at købe en single i første udgave. Hvordan finder man forskellen?
Tjek billeder af Arcane -sættet. Som du kan se, har den ubegrænsede version (til højre) sin sjældenhed i en cirkel. Den første udgave har bare bogstavet C bag kortkoden.

Så bevarer mine kort værdi?

Ja, udover spilværdien, vil dit førsteudgavekort beholde sin værdi. Især når det er en kold folie. Legend Story Studios® udgiver ikke et first edition udgave af koldfoliekort igen i det ubegrænsede tryk. Dette kort vil være almindeligt eller en regnbuefolie. Når det ikke er et koldt foliekort, er forskellen meget mindre, men stadig mærkbar.

Hvordan defineres sjældne kort i Flesh and Blood?

Først og fremmest skal vi se på hvordan sjældenhederne Flesh & Blood kortet er defineret:

  • Common
  • Token
  • Rare
  • Super rare
  • Majestic
  • Legendary
  • Fabled

Ja, det er 6 forskellige sjældenheder, sorteret efter sjældenhed (ikke inklusive tokens). Så hvad er chancerne for at få hver?

Common er, som du ville forvente det mest talrige af de kort, du finder. Faktisk består hver pakke af mindst 12 Common kort.

Token kort, du finder 1 i hver pakke, i slutningen. Dette vil være en helt eller våben, dobbeltsidet eller en revnet snegle, den mest værdifulde af kort!

Rare kort finder du mindst et i hver pakke.

1 Premiumfolie pr. Pakke. Denne slot er særligt spændende, da den kan være en almindelig, en majestætisk, en legendarisk kold folie eller endda Fyendal’s Fabled Heart

Supe rare kort er cirka 1 ud af 6 pakker

Majestic kort er cirka 1 ud af 12 pakker (2 pr. Æske)

Legendary kort er cirka 1 ud af 96 pakker (eller 1 ud af 4 kasser)

Fabled kort, vi er ikke rigtig sikre, men estimater er overalt mellem 40 kasser og 80 kasser (eller mindst 1 ud af hver 960 pakker)

Jeg håber, at dette indlæg hjalp dig med at se forskellen. Alle vores kort har en etiket på produktbilledet (i kategorisiden) og en etiket på produktsiden. Så dit Flesh and Blood -kort på Fabheroes.com giver dig altid klarhed over dets tryk/udgave.