Giv dit barn en god start på livet med kvalitetsprodukter

Giv dit barn en god start på livet med kvalitetsprodukter

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af forskellige børne produkter. Vi har mange forskellige brands, som hver især sælger mange spændende produkter. Brands som Filibabba, BIBS og Lille kanin er der mulighed for at finde inde på hjemmesiden. Hos www.littlehappy.dk giver vi dig mulighed for at kunne købe produkter til dine børn, som er fri for alle de farlige kemikalier eller stoffer.

Det kan tit være lidt træls at komme hjem og have brugt mange penge på et produkt til dit barn, og så efter, at det er blevet brugt få gang så går i stykker. Hos LittleHappy er alle brandsne blevet udvalgt nøje sådan, at det kun er de bedst af de bedst brands det er til at finde på hjemmesiden, og så heldigvis til en god pris.Stort udvalg hos LittleHappy

Hos LittleHappy har du mulighed for at få den bedste kvalitets oplevelse med alle de skønne brands, som vi har på hjemmesiden. Brands som Filibabba, som er en af de eneste danske brands, som er GOTS,certificeret. Der er også Lille kanin, som sælger ren hudpleje til børn, som er svanemærket, vegansk osv. BIBS som producerer et hav af fantastiske sutter, og som samtidig prøver at minimere den skade de gør på vores planet.

  • Filibabba: Filibabba er et af LittleHappys mest populære brands, hvilket der også er god grund til. Filibabba sælger børneprodukter i de bedste materialer. Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret. GOTS sætter fokus på bæredygtighed, økologi, socialt ansvar og arbejdsforholdene på fabrikkerne. Som kunde hos Filibabba kan du være sikker på at modtage de bedste produkter til en skarp pris.
  • Lille kanin: Fra mærket Lille kanin kan du finde hudpleje produkter til dit barn/baby. Lille Kanin er lige noget for dig, hvis du ønsker at bruge nogle gode og rene produkter på dit barn. Alle Lille kanins produkter er bl.a. nordisk svanemærket, vegansk og AllergyCertified. Hos Lille kanin kan du finde produkter som shampoo, cremer osv.
  • BIBS: Hvis du ønsker at købe sutter et sted, hvor du kan være sikker på, at det er lavet ordentligt, er det hos BIBS du skal købe fra næste gang. De ønsker etisk producerede og bæredygtige produkter, som hjælper med at beskytte planten. BIBS mest kendte sut er den klassiske runde, som de fleste babyer er helt vilde med, men hvis den ikke var en favorit hjemme hos dig så tag på eventyr i alle deres forskellige sutter.

Slip for dårlig kvalitet hos LittleHappy

Hos LittleHappy gør vi os meget umag med at udvalg brands, som har de bedste produkter i høj kvalitet til en god pris. Hos LittleHappy er vi nemlig også trætte af at købe dyre produkter, som hurtigt går i stykker. På vores hjemmeside kan du scrolle igennem mange forskellige mærker, som er blevet håndplukket præcis til at være en del af vores team. Mange af de mærker vi har er i forvejen allerede meget kendte for at lave gode solide produkter til børn.

Hos LittleHappy kan du finde kendte mærker som Filibabba, BIBS, Lille kanin, Hay, Design rocket osv.