Guide – sådan kan du blive den bedste Daytrader på vejen

Kunne du godt tænke dig at tjene lidt ekstra penge i hverdagen og har du en lille hverdags investor gemt inde i maven? Der er mange forskellige måder du kan vælge at investere dine penge i. Nogle slags investeringer er der en meget lille risiko ved, hvor andre er mere risikovillige, men hvor der er mulighed for et lang større afkast end ved de mindre risikovillige investeringer. Der findes også investeringer, som er mere kortsigtede end andre investeringer i aktier og obligationer normalt er. Synes du det lyder interessant med kortsigtede investeringer, som måske endda foregår fra dag til dag? Så kan det måske være, at daytrading er noget for dig.

De mange fordele ved daytrading

Daytrading betyder, som navnet måske også antyder, investeringer som foregår fra dag til dag. Nogle gange foregår daytrading endda fra time til time, minut til minut eller sågar fra sekund til sekund. Det foregår altså meget hurtigere og mere effektivt end de traditionelle investeringer i aktier eller obligationer. Da daytrading er en meget kortsigtet form for investering, er der derfor også en større risiko ved investeringen, end der er ved de fleste andre. Til gengæld har du også mulighed for at tjene mange penge på kort tid. Det kan derfor være en god idé at have en plan klar, hvor du kan holde øje med, hvad du bør investere i. Daytrading er blevet populært fordi det er nemt at komme til de diverse platforme, og så er det nemt at springe ud af det igen.

Kunne du tænke dig at læse meget mere om daytrading, og hvordan du kan lære at investere i disse, kan du finde en masse brugbar information inde på nettet. Nogle har mulighed for at leve af daytrading, hvis først de har lært at investere sine penge i de rette værdipapirer.

Mange forskellige typer aktier du kan investere i

Af efter hvor risikovillig du er med dine penge, kan du overveje, hvilken slags aktier du godt kunne tænkte dig at investere i. Er du for eksempel meget lidt risikovillig og gerne vil være helt på den sikre side med, hvad dine penge bliver investeret i, kan du vælge at investere i statsobligationer. Her er risikoen for at de penge som man har investeret meget lav. Til gengæld giver denne form for investering ikke et særlig stort afkast, hvis man kun er ude efter en kortsigtet investering. Er du derimod mere til en langsigtet investering, kan investering i statsobligationer sagtens være noget for dig.

Nystartede virksomheder giver også muligheder

Du kan også vælge at investere i nystartede virksomheder, hvor der, i modsætning til statsobligationerne, er en meget større risiko ved investeringen. Grunden til den større risiko er, at nystartede virksomheder altid er mere ustabile end hvad statsobligationer nogensinde bliver. Til gengæld har du også mulighed for at vinde stort, hvis du finder den helt rigtige virksomhed at investere i. Tænk hvis du finder den nye Apple, Tesla eller Bitcoin?