Prøv første måned til kun 299,- herefter 499,-/måned

• ALTID minimumsværdi af 2000 kr. i boksen
• Minimum 8 stk. luksus babytøj
• Ingen binding
• Behold din RebuyBabyBox så længe du vil
• Fri fragt t/r

Altid inklusiv vores pletfri forsikring.

Behold din boks så længe du vil – når vi modtager din boks, sender vi en ny den førstkommende fredag.

Afmeld når som helst og medlemskabet stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Fri fragt t/r
Ingen binding
Behold din boks så længe du vil
Støt DINNødhjælp & Mødrehjælpen

 Fri fragt t/r   Ingen binding

 Behold din ReBuyBabyBox så længe du vil

✓ Støt DINNødhjælp & Mødrehjælpen

LET OG LIGE TIL

SÅDAN FUNGERER DET

Tilmeld din baby

Fortæl os hvilken størrelse din baby bruger og hvornår I ønsker første boks, så sørger vi for en lækker boks fyldt med forkælelse og luksus babytøj – uden at du skal bruge en formue.

Min. 2000 kr. luksus & forkælelse hver måned.

Få din ReBuyBabyBox

Vælg hjemmelevering eller pakkeshop med DAO. På din profil kan du altid rette dine oplysninger, skifte tøjstørrelse og have styr på dine leveringer og dit medlemskab.Behold din RebuyBabyBox, så længe du vil. Når vi har modtaget din boks retur, sender vi en ny den førstkommende fredag.

Forkæl, nyd & send retur

ReBuyBaby er luksus specielt til dig. Din ReBuyBabyBox er fyldt med kvalitetsbabytøj fra vores nøje udvalgte designerbrands. Du kan nyde, bruge og forkæle din baby så længe du vil, før du sender tøjet retur. I din ReBuyBabyBox ligger der hver måned en returlabel – Du får altså fri fragt t/r.

6 gode grunde til at vælge ReBuyBaby

Spar penge

Med en ReBuyBabyBox får du minimum 8 stk. nyt og lettere brugt babytøj fra kendte luksus brands til langt under butikspris. Typisk koster en lækker body eller trøje 249-599 kr. hos ReBuyBaby får du altså 6-7 stk. ekstra for samme pris.

Behold boksen så længe du vil

En ReBuyBabyBox er altid en overraskelse. Din RebuyBabyBox er fyldt med tidens trends, sæsonbetonet varer og lækre mærker, som kan blive dine fremtidige favoritter.

Bliv en del af familien

Vi forkæler videre på Instagram og Facebook. Vi deler billeder, tips og tricks og afholder konkurrencer, så kom og vær med!

Kun luksus & kvalitetstøj

Vi samarbejder med særligt udvalgte designerbrands, hvor vi ved at kvaliteten er i højsædet og vi derfor kan stå inde for at levere tøjet til 3-4 familier.

Luksus med god samvittighed

Alle fortjener forkælelse, derfor donerer vi alt vores tøj til DINNødhjælp auktion og til Mødrehjælpen, hvilket gør ReBuyBaby 100% bæredygtigt.

Forbrug med hjerne & hjerte

Din baby vokser 7-8 størrelser i løbet af de første 2 år, hvilket betyder at tøjet bliver brugt meget lidt. Derfor kan kvalitetstøj let cirkulere mellem 3-4 familier, og på denne måde passer vi på vores allesammens Moder Jord.

Set os i medierne?

VI SAMARBEJDER MED