Konceptet

Hvad er ReBuyBaby?

Et enkelt og bæredygtigt koncept med både nyt og lettere brugt luksus tøj til børn i størrelserne 56-98. For blot 299 kr. den første måned, får I tilsendt den fineste overraskelsesboks med minimum 8 lækre luksusklæder til din baby i den  størrelse, som passer. Vi elsker forkælelse og derfor får vores familier en specielt udvalgt gave, så ofte vi kan.

ReBuyBaby’s familier modtager en overraskelsesboks med lækre mærker som Mini Rodini, Noa Noa, Wheat, Julie Dausell, Mads Nørgaard, Mini Pop, COMME CI COMME CA, Pop Up Shop, SmallStuff mv. Du bestemmer  hvor længe du vil beholde din RebuyBabyBox, og returnerer tøjet med den returlabel, som altid ligger i din RebuyBabyBox. Når vi har modtaget din boks retur, sender vi en ny den førstkommende fredag.

Nemt, enkelt og ligetil i en travl hverdag, hvor det store fokus skal være hos jeres lille vidunder.
Med vores miljørigtige samarbejdspartner KYMI Rens leveres tøjet nyvasket, dampet og klar til brug.

Hvordan får du altid den rigtige størrelse?

Hos ReBuyBaby er vi klar over, at babyer vokser ca. 7-8 størrelser de første to år, og derfor skal vi altid sikre, at I får leveret den korrekte størrelse. Derfor får I hos os en brugerprofil, som I altid kan opdaterer, så vi ikke får sendt en forkert størrelse til jer.

Derhjemme har I alt, hvad I skal bruge af basis og måske mere til, men i stedet for at gå ned og købe ind i dyre domme af de lækre mærker, der alligevel kun bruges få gange, enten fordi baby er blevet for stor eller mor/far gerne vil se sit barn i noget andet, får I spicet babys garderobe op med tidens trends og aktuelle sæsonvarer gennem dit ReBuyBaby Medlemskab.

Vi har spurgt flere mødre omkring køb af brugt babytøj, da vi i Danmark ser en stigende tendens til køb af genbrug. Størstedelen nævner, at de kører land og rige rund for fx at hente en lækker body i den rigtige størrelse til 60-100 kr. De ville egentlig gerne være denne kørsel, penge til benzin samt tiden foruden, og derfor er ReBuyBaby konceptet perfekt, da det er nemt, ligetil, grønt og prisvenligt.

Hvorfor ReBuyBaby

Regnestykket giver hurtigt mening. Oftest ligger eksempelvis en lækker luksus body eller en lækker trøje til 249-599 kr. for blot et stk., men hos ReBuyBaby får du altså ca. 6-7 stk. ekstra for samme pris.

Udover den åbenlyse besparelse, den enkelte løsning og den miljørigtige behandling af tøjet hos vores miljøvenlige vaskeri, så er omdrejningspunktet i konceptet også bæredygtighed.

Vi anvender tøjet max 4 gange, hvorefter vi sender det videre til Anja Lovén og hendes ”børn”/DIN Nødhjælp og til Mødrehjælpen i Aalborg.

Vi ser flere og flere børnefamilier, der ønsker at bidrage til et bedre og grønnere miljø. ReBuyBaby er derfor oplagt både til familier som vil spare penge, familier der tænker på miljøet samt familier, der ønsker nye inputs i tøjbranchens utallige muligheder, for som nævnt tidligere, så får du hos ReBuyBaby en bid af de nyeste trends og sæsonbetonede varer.

Pletter eller ej?

Hos ReBuyBaby har vi en forventning om, at vi alle behandler tøjet med respekt og ansvarlighed. Derfor er det vigtigt at I passer på tøjet som var det Jeres eget.

Hos ReBuyBaby er vi klar over at vi ikke lever i en pletfri verden, og derfor har vi inkluderet en plet-forsikring i dit medlemskab. Derfor skal du aldrig bekymrer dig om pletter eller almindelig slidtage. I tilfælde ved bortkommet- eller ødelagt tøj, kan ReBuyBaby i nogle tilfælde kræve en erstatning.

Det er let at komme igang

Fortæl os hvilken størrelse din baby bruger og hvornår I ønsker første boks, så sørger vi for en lækker boks fyldt med forkælelse og luksus babytøj – uden at du skal bruge en formue.

Dit overblik

Vælg hjemmelevering eller pakkeshop med DAO. På DIN profil kan du altid rette dine oplysninger, skifte tøjstørrelse og have styr på dine leveringer og dit abonnement.