Nathalie Havmand

“Helt vanvittigt imponeret over min første ReBuyBabyBox – Fantastisk koncept. ELSKER at det er muligt at få mærkevare i rotation 😀 De små personlige hilsner man modtager, gør hele forskellen for mig. Det er hyggeligt.
Det er virkelig lækre mærker, og man modtager tøj, som man måske ikke normalt ville vælge, og det udvider garderobens stil betydeligt”

Merika Nørbo

“Med hånden på hjertet, kan jeg varmt anbefale ReBuyBaby.
Jeg synes I vil gøre jer selv og ikke mindst andre en tjeneste. At modtage så meget lækkert tøj, fra de fedeste brands, hver eneste måned – hvorefter det går til et godt formål, kan det blive bedre?!😍
Jeg har oplevet en service i særklasse og jeg vil med garanti forsætte som kunde hos ReBuyBaby. ❤♻”

Stella Lassen-Hedegaard

“Jeg modtog igår min første ReBuyBabyBox til min datter på 11 måneder, og jeg var meget imponeret 😍 For det første så var indpakningen i top, den fineste rosa boks (lyseblå til drenge). For det andet, var der en lille fin personlig hilsen og bolcher med (dette er et kæmpe plus hjemme hos mine 3 piger). Derudover var der sedler med, hvor der udførligt var noteret ned hvilke produkter man havde modtaget, hvordan man skulle behandle/vaske tøjet, samt en retur label 👏

Jeg elsker simpelthen dette koncept som ReBuyBaby familien har opfundet – Jeg har selv 3 døtre på henholdsvis 11 måneder, 3 år og 5 år. Jeg elsker mærket, men får det tit glemt i skuffen. Med ReBuyBaBys koncept får man fornyet mærketøj hver måned. Herhjemme går vi ind for genbrug og bæredygtighed, – så I har min varmeste anbefaling ♡”

Sarah Heiselberg

“For os er babytøj en bekostelig affære da jeg sætter pris på at iklæde min baby lækre styles fra de dyre mærker.
Med rebuybaby kan jeg stadig gøre det, bare til en billigere penge og samtidig tænke på miljøet og støtte et godt formål (mødrehjælpen) hvor tøjet ender når det ikke længere sendes i rotation imellem familierne. Boxen ankom lige til min dør, og når måneden er gået modtager vi en ny box og sender det andet retur.

Hvordan husker man hvad der kom i kassen, tænker du? Ja der er en udskrift med i kassen hvor der står hvilke dele, str og kendetegn så man nemt kan tjekke og man får sendt alle delene retur igen 👍🏼 Smart.

Min skepsis: hvad hvis min baby ikke kan passe tøjet? Så kan jeg jo ikke selv vælge tøjet? Passer det sammen?

Vi fik den fineste box med dele der kunne machtes på kryds og tværs, og også sæt der passede sammen. Det med at jeg ikke selv kan vælge føler jeg faktisk bare er positivt, for hver gang jeg modtager min rebuybaby box er det en spændene overraskelse og jeg bruger måske styles jeg ikke selv ville have opdaget eller købt. Hvilket for mig er positivt.

Jeg går ikke selv på jagt efter brugt billigt babytøj, men på den her måde kan jeg være med🙏🏻

Fantastisk service, kundeservice og et familie projekt jeg gerne vil støtte og udbrede det gode budskab omkring.”🌸

Emma Aabenhus

“Fedt koncept for os som køber sig fattig i luksus til baby

Rebuybaby har det fedeste koncept. Jeg er helt oppe og køre over det. Jeg har modtaget min første pakke og den levede totalt op til mine forventninger. Jeg glæder mig allerrede til den næste. Det er bæredygtigt og man spare penge”😊

Trine Teglskov

“Mega fedt koncept med fede mærker – og god service

Jeg er ovenud begejstret for både konceptet og de mærker / udvalg, der var i pakken.
Indpakning og levering fungerede også rigtig fint. Der er god kundeservice, idet min søn ikke kunne passe to af tøjstykkerne. Det fandt de hurtigt en løsning på. Jeg er iøvrigt vild med overraskelsesmomentet, fordi man ikke ved, hvad man får. Det er lidt ligesom juleaften :)”

LET OG LIGE TIL

SÅDAN FUNGERER DET

Tilmeld din baby

Fortæl os hvilken størrelse din baby bruger og hvornår I ønsker første boks, så sørger vi for en lækker boks fyldt med forkælelse og luksus babytøj – uden at du skal bruge en formue.

Min. 2000 kr. luksus & forkælelse hver måned.

Få din ReBuyBabyBox

Vælg hjemmelevering eller pakkeshop med DAO. På din profil kan du altid rette dine oplysninger, skifte tøjstørrelse og have styr på dine leveringer og dit medlemskab. Behold din RebuyBabyBox, så længe du vil. Når vi har modtaget din boks retur, sender vi en ny den førstkommende fredag.

Forkæl, nyd & send retur

ReBuyBaby er luksus specielt til dig. Din ReBuyBabyBox er fyldt med kvalitetsbabytøj fra vores nøje udvalgte designerbrands. Du kan nyde, bruge og forkæle din baby i 30 dage, før du sender tøjet retur. I din ReBuyBabyBox ligger der hver måned en returlabel – Du får altså fri fragt t/r.

6 gode grunde til at vælge ReBuyBaby

Spar penge

Med en ReBuyBabyBox får du 8 stk. nyt og lettere brugt babytøj fra kendte luksus brands til langt under butikspris. Typisk koster en lækker body eller trøje 249-599 kr. hos ReBuyBaby får du altså 6-7 stk. ekstra for samme pris.

Behold boksen så længe du vil

En ReBuyBabyBox er altid en overraskelse. Din RebuyBabyBox er fyldt med tidens trends, sæsonbetonet varer og lækre mærker, som kan blive dine fremtidige favoritter.

Bliv en del af familien

Vi forkæler videre på Instagram og Facebook. Vi deler billeder, tips og tricks og afholder konkurrencer, så kom og vær med!

Kun luksus & kvalitetstøj

Vi samarbejder med særligt udvalgte designerbrands, hvor vi ved at kvaliteten er i højsædet og vi derfor kan stå inde for at levere tøjet til 3-4 familier.

Luksus med god samvittighed

Alle fortjener forkælelse, derfor donerer vi alt vores tøj til DINNødhjælp auktion og til Mødrehjælpen, hvilket gør ReBuyBaby 100% bæredygtigt.

Forbrug med hjerne & hjerte

Din baby vokser 7-8 størrelser i løbet af de første 2 år, hvilket betyder at tøjet bliver brugt meget lidt. Derfor kan kvalitetstøj let cirkulere mellem 3-4 familier, og på denne måde passer vi på vores allesammens Moder Jord.

Set os i medierne?

VI SAMARBEJDER MED