FAQ

Hvad er ReBuyBabyBox?

ReBuyBabyBox er en forkælelseboks til din baby, med eksklusivt luksustøj fra kendte designere i størrelserne 56-98. Boksen er særligt udvalgt og fyldt med tidens trends, sæsonbetonet varer og lækre mærker, som kan blive dine fremtidige favoritter. Boksens indhold vil altid være en overraskelse, og den vil altid have en værdi på over 2.000 kr. pr. boks.

Hvad er der i min ReBuyBabyBox?

ReBuyBabyBoxen indeholder altid minimum 8 stk. eksklusivt nyt og lettere brugt luksus babytøj fra kendte designerbrands. Vi ønsker samtidig at forkæle dig og din baby, derfor leverer vi gaver i boksen så ofte vi kan.

Hvilke størrelser kan jeg vælge?

ReBuyBaby leverer babytøj fra 0-3 år. Det vil sige i størrelserne 56-98.

Hvad gør jeg hvis noget tøj ikke passer i størrelsen?

Oplys ReBuyBaby om hvilke styles det er, og ReBuyBaby sender tilsvarende ekstra i din næste ReBuyBabyBox.

Hvor kan jeg få min ReBuyBabyBox leveret?

Vi leverer med DAO, derfor kan du vælge hjemmelevering eller levering til din favorit pakkeshop.

Hvad koster ReBuyBabyBox?

ReBuyBabyBoxen koster 299 kr. den første måned, herefter er prisen 499 kr. hver måned.

Hvornår betaler jeg første gang?

Du betaler ved levering af din første ReBuyBabyBox månedsvis forud.

Hvordan betaler jeg?

Når du bestiller din ReBuyBabyBox, tilmelder du dig automatisk betaling med kreditkort og betaler månedsvis forud for dit RebuyBaby medlemskab.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Opsigelse kan ske skrifteligt til info@rebuybaby.dk.

Hvad gør jeg hvis jeg fortyder?

Du har fortrydelsesret i 14 dage efter modtagelsen af den første ReBuyBabyBox. Hvis du fortryder i rette tid, vil ReBuyBaby refundere abonnementstrækket, du har betalt. Du står for tilbagelevering af tøjet.

Hvad gør jeg hvis jeg går over termin?

På MitRebuyBaby kan du redigere dine leveringsdatoer. Det gør du under Mine Abonnementer.

Hvor afleverer jeg det brugte tøj?

Du må beholde tøjet så længe du vil. Når vi modtager din RebuyBabyBox sender vi en ny til dig den førstkommende fredag. Du afleverer tøjet i din favorit pakkeshop og bruger det returlabel, som ReBuyBaby sender med i din RebuyBabyBox hver gang.

Skal jeg vaske tøjet inden jeg afleverer det?

Du behøver ikke vaske almindeligt snavset tøj, vi renser det alligevel på vores miljørigtige vaskeri. Du behøver heller ikke gøre dig umage med at lægge tøjet sammen.

Hvordan skal jeg vaske tøjet fra ReBuyBaby?

Som udgangspunkt skal du vaske ReBuyBaby tøjet, som du vasker alt andet tøj og ift. vaskeanvisningen i tøjet. Vi anbefaler, at du generelt vasker så skånsomt og miljøvenligt som muligt. 30 grader er rigeligt. Tørretumbling er ikke tilladt, da det hverken er godt for tøjet eller for miljøet, ligesom skyllemidler helst skal undgås.

Hvordan bliver tøjet renset?

ReBuyBaby tøjet bliver vasket og i samarbejde med det miljøvenlige vaskeri KYMIrens, som vasker og renser tøjet duftneutralt. På den måde sikrer vi at tøjet er 100% rent og klar til en ny familie.

Modtager jeg besked inden tøjet skal afleveres?

Ja, som en del af servicen modtager du beskeder i tide om leveringer og afleveringer. På din profil kan du altid rette dine oplysninger, skifte tøjstørrelse og have styr på dine leveringer og dit medlemskab.

Pletter eller ej?

Hos ReBuyBaby er vi klar over at vi ikke lever i en pletfri verden, og derfor har vi inkluderet en plet-forsikring i dit medlemskab. Derfor skal du aldrig bekymrer dig om pletter eller almindelig slidtage.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at ødelægge tøjet eller det bliver væk?

Hvis du mister eller ødelægger et stykke ReBuyBabytøj, skal du kontakte os på info@rebuybaby.dk. Som udgangspunkt vil vi gerne hjælpe dig og sende et ekstra stykke tøj med din næste ReBuyBabyBox. I tilfælde, hvor vi vurderer, at skaden er sket pga. uansvarlighed, eller hvis du gentagne gange har haft uheld, vil vi bede dig erstatte varen svarende til vores mistede omsætning.

Hvorfor er det vigtigt at passe på tøjet?

Først og fremmest er det en forudsætning for at tøjet kan cirkulere og det er en del af ReBuyBabys handels- og leveringsbetingelser. Børn vokser, tøj vokser ikke. Det skaber hvert år tonsvis af tekstilaffald og tomme lommer hos forældrene. Det problem kan vi løse sammen.

Hvordan kan jeg styrer mit medlemskab?

På din profil kan du altid rette dine oplysninger, skifte tøjstørrelse og have styr på dine leveringer og dit medlemskab.

Hvor mange gange cirkulerer tøjet?

Tøjet cirkulerer mellem max 3-4 familier. Hver gang vi får et stykke tøj retur, vurderer vi slidtagen af tøjet, så vi sikrer at det tøj du altid modtager altid er i en pæn stand selvom det kan være brugt 2-3 gange.

Hvad sker der med tøjet når det er færdig med at cirkulere?

Luksus med god samvittighed – Alle fortjener forkælelse, derfor donerer vi alt vores tøj til DINNødhjælp auktion og til Mødrehjælpen, hvilket gør ReBuyBaby 100% bæredygtigt.