Toggle Nav

 

FAQ

SPØRGSMÅL OM INDHOLD

Hvad er der i min RebuybabyBox?

Boksen indeholder altid minimum fire stykker luksus babytøj i enten nyt eller lettere brugt stand. Derudover vil der indimellem være en lille overraskelse til jer.

Hvilke størrelser kan jeg vælge?

Rebuybaby leverer babytøj fra 0 til 3 år. Det vil sige størrelse 56-98.

Hvad gør jeg, hvis noget tøj ikke passer i størrelsen?

Hvis en bestemt style ikke passer dit barn, oplyser du os om dette, og vi sender tilsvarende ekstra tøj i din næste boks.

Kan jeg bestille min boks under graviditeten?

Ja, det kan du. Du kan bestille din RebuybabyBox til den måned, du har termin. Du betaler først fra den dato. På din profil kan du altid redigerer din startdato, hvis du fx ønsker at udskyde den.

Pletter eller ej?

Hos Rebuybaby er vi klar over at vi ikke lever i en pletfri verden, og derfor har vi inkluderet en plet-forsikring i dit medlemskab. Derfor skal du aldrig bekymrer dig om pletter eller almindelig slidtage.

Hvordan skal jeg vaske tøjet?

Du skal vaske Rebuybaby-tøjet i forhold til vaskeanvisningerne i tøjet. Vi anbefaler, at du vasker så skånsomt og miljøvenligt som muligt. Skyllemiddel og tørretumbling er ikke tilladt, da det ikke er godt for tøjet eller for miljøet.

Skal jeg vaske tøjet, inden jeg afleverer det?

Nej, Rebuybaby-tøjet bliver vasket i samarbejde med det miljøvenlige vaskeri KYMI Rens, som vasker og renser tøjet duftneutralt. På den måde sikrer vi, at tøjet er 100 % rent og klar til en ny familie.

Hvor mange gange cirkulerer tøjet?

Tøjet cirkulerer mellem maks. fem familier. Hver gang vi får et stykke tøj retur, vurderer vi slitagen af tøjet, så vi sikrer, at det tøj, du modtager, altid er i en pæn stand, selvom det kan være brugt to-tre gange.

Hvad sker der med tøjet, når det er færdig med at cirkulere?

Rebuybaby er luksus med god samvittighed: Alle fortjener forkælelse, derfor donerer vi tøjet til DINNødhjælp og Mødrehjælpen, når tøjet er færdig med at cirkulere. Derudover holder vi to årlige lagersalg.

 

SPØRGSMÅL OM BETALING

Hvordan betaler jeg?

Når du bestiller din RebuybabyBox, tilmelder du dig automatisk betaling med kreditkort og betaler månedsvis forud for dit Rebuybaby medlemskab.

Hvad koster en RebuybabyBox?

Din RebuybabyBox fåes som Basic, Gold og Premium. Prisen er henholdsvis 369 kr. pr. måned, 599 kr. pr. måned og 1199 kr. pr. måned.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Opsigelse kan ske skrifteligt til info@rebuybaby.dk.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder?

Du har fortrydelsesret i 14 dage efter modtagelsen af den første RebuybabyBox. Hvis du fortryder i rette tid, vil vi refundere abonnementstrækket, du har betalt. Du står for tilbagelevering af tøjet.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at ødelægge tøjet, eller det bliver væk?

Hvis du mister eller ødelægger et stykke Rebuybaby-tøj, skal du kontakte os på kundeservice@rebuybaby.dk. Som udgangspunkt vil vi gerne hjælpe dig og sende et ekstra stykke tøj med din næste RebuybabyBox. I tilfælde, hvor vi vurderer, at skaden er sket pga. uansvarlighed, eller hvis du gentagne gange har haft uheld, vil vi bede dig erstatte varen svarende til vores mistede omsætning.

Hvordan kan jeg styre mit medlemskab?

På din profil kan du altid rette dine oplysninger, skifte tøjstørrelse og have styr på dine leveringer og dit medlemskab.

 

SPØRGSMÅL OM LEVERING

Hvor kan jeg få min RebuybabyBox leveret?

Vi leverer med DAO og GLS, derfor kan du vælge hjemmelevering eller levering til din favorit pakkeshop.

Hvor og hvornår skal jeg afleverer min boks?

Du må beholde tøjet, så længe du vil. Når vi modtager din RebuybabyBox, sender vi en ny til dig den førstkommende hverdag. Du afleverer tøjet i din favorit pakkeshop og bruger den returlabel, som vi sender med i din RebuybabyBox hver gang.